Op woensdag 28 december vond de tweede editie van ons oudejaarstoernooi plaats, met een grote opkomst van clubleden en introducees. Er waren maar liefst 28 deelnemers bij de jeugd en 52 deelnemers bij de senioren.

Elke deelnemer speelde 5 wedstrijden van 12 minuten. Er werden dubbel- en mixwedstrijden gespeeld. Tussen de wedstrijden door konden de deelnemers genieten van chocomel van de Albert Heijn, krentenbrood van bakker van Eijk en komkommer, wortel en tomaatjes van Groente en Fruit Someren.

Bij de jeugd werd er gewonnen door de introducees Dianne van Houts, Vincent Lemmen, Teun van de Beeck, Joost Steyvers en Glenn Koolen en door de  clubleden Stijn van Mierlo, Kyra Kersten en Tijn Koolen. Bij de seniorleden gingen de introducees Mick en Robin van de Aker er met de prijzen vandoor. Bij de senioren clubleden werd Michiel Kamerman 1ste en was er een gedeelde 2de plaats voor Bart van der Aa, Geert Lenssen en Pieter Derks. De winnende introducees kregen een 3 maanden gratis lidmaatschap en een oliebollenpakket. Alle overige introducees mogen in januari 4 weken gratis deelnemen aan de badmintontrainingen.

De club kijkt terug op een zeer geslaagde avond! Wij bedanken Jan, Eric, Hennie en Geertje voor de uitstekende organisatie en natuurlijk bedanken we ook jullie, deelnemers, voor jullie sportieve inzet op het oudejaarstoernooi. Tot volgend jaar!

Enkele foto’s zijn te vinden in het fotoalbum op Facebook.