We zitten alweer in de laatste week voor kerst. Een mooi moment om eens terug te kijken naar de ontwikkelingen van Badmintonclub Someren in het jaar 2016 en een vooruitblik naar het nieuwe jaar!

Leden
In het afgelopen jaar hebben we 25 leden mogen verwelkomen. Sommigen zijn direct gestart met het uitvoeren van vrijwilligerswerk of het spelen van competitiewedstrijden. We zijn erg blij met deze ontwikkeling. Bij deze nogmaals van harte welkom bij de club!

Nieuw uiterlijk
Badmintonclub Someren was toe aan een nieuw jasje, en dat heeft ze gekregen! Met een nieuw logo, een nieuwe website en nieuwe clubshirts hebben we onszelf weer fris op de kaart gezet. Steenstra Media heeft hier een belangrijke rol in gespeeld, waarvoor dank!

40-jarig jubileum
Op 27 augustus hebben we ons 40-jarig jubileum gevierd waarin we met clubleden, oud-leden, vrijwilligers en ere-leden terug hebben kunnen kijken naar de mooie ontwikkeling die Badmintonclub Someren heeft doorgemaakt. Wat in 1976 begonnen is met 9 leden, is uitgegroeid tot een club bestaande uit maar liefst 65 leden in 2016. In het Contact staat daar een mooi artikel over geschreven.

Campingtoernooi
Dit jaar werd er voor het eerst een campingtoernooi georganiseerd. Met groot succes! Maar liefst 40 deelnemers gingen eind augustus met elkaar de strijd aan op de Pipo-wagencamping in Someren-Heide. Een leuke activiteit die we ook volgend jaar weer willen gaan organiseren!

Een blik vooruit…
Wat gaat 2017 nog meer brengen…. Naast de hierboven genoemde ontwikkelingen zijn er nog verschillende activiteiten die op de planning staan in het komende jaar: het regionale jeugdtoernooi, het clubfeest en het jeugduitje. En niet te vergeten het Oudejaarstoernooi, waar je je nog tot 27 december voor kan opgeven via toernooi@badmintonclub-someren.nl.

Tot slot willen wij als bestuur iedereen alvast fijne feestdagen en een sportief 2017 toewensen!

Groet,

Michael, Gijs, René, Laura en Iet