Badmintonclub Someren

Wat in 1976 begon als een familieaangelegenheid – zes van de negen leden waren tenslotte familie van elkaar – is in veertig jaar uitgegroeid tot een gezellige en veelzijdige vereniging. Bij Badmintonclub Someren spelen zowel junioren als senioren elke woensdagavond in Sporthal de Postel.

Leden kunnen recreatief trainen en een partijtje spelen, maar hebben ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de competitie. Wij zijn aangesloten bij de Helmondse Badminton Bond.

Badminton is een zeer explosieve, inspannende maar ook een gezellige, ontspannende sport voor  jong en oud. Daarom biedt Badmintonclub Someren de volgende trainingsactiviteiten aan.

Jeugd training

De jeugd traint van 18:30 – 20:00u onder leiding van een trainer en een aantal ervaren begeleiders. Voor meer informatie kijk op de pagina over de jeugd.

Senioren training

De senioren spelen van 20:00 – 22:30 uur (niet verplicht om tot 22:30 te blijven). De trainingen zijn verdeeld over twee groepen. De eerste groep traint van 20:00 – 21:00 uur en de tweede groep traint van 21:00 – 22:00 uur.

Laatste nieuws – Badmintonclub Someren

Laatste speelavond met husselprijzen

Gisteravond was de laatste speelavond, helaas maar 15 personen aanwezig, maar we hebben wel leuke en spannende husselwedstrijdjes gespeeld! De afsluiting van het seizoen was in de kantine waarbij ook de husselprijzen uitgedeeld werden. Jan [...]

Nieuwsbrief verstuurd per email

Er is weer een nieuwsbrief per email verstuurd naar alle leden, over oa het clubfeest, alternatieve camping toernooi en veel meer. Volgende week 20 juli de laatste speelavond! Hopelijk zien we jullie allemaal woensdag!

Kalender 2022/2023

Download de kalender 2022/2023:Kalender2022-2023

Vanavond husselen voor de senioren!

Vanavond weer husselen voor de volwassenen! De strijd om de ijsbonnen is nog niet gestreden, er zijn nog 2 husselavonden. 🏸 Vanavond dus en op de laatste speelavond van dit seizoen op 20 juli (dan [...]

Is badminton iets voor jou?

Dus jij denkt dat badminton een spelletje op de camping is? Dan heb je het mis! Badminton is met shuttlesnelheden van meer dan 300 km per uur de snelste racketsport ter wereld. Het is een ontzettend intensieve en beweeglijke sport, vol afwisseling. Juist daarom is het zo leuk!
Denk jij dat je het kunt? Komt het dan bij ons proberen en meld je aan voor een gratis proefles!

Meld jezelf aan voor een proefles of lidmaatschap.

  Naam

  Email

  Telefoonummer

  Lidmaatschap of proefles

  proefleslidmaatschap

  Jeugd of Senioren

  JeugdSenioren