Na lange tijd stil gezeten te hebben mogen we op woensdag 26 augustus mogen weer gaan badmintonnen!! We zullen altijd een slag om de arm houden omdat de maatregelen ten alle tijden weer kunnen veranderen. We krijgen van de gemeente nog te horen welke maatregelen we dan moeten opvolgen wanneer we gaan sporten. Wanneer dit bekend is worden jullie hiervan op de hoogte gehouden. Bij de agenda op de site vinden jullie de kalender voor het komende seizoen. De kalender is aan verandering onderhevig. De laatste versie zal op de website te vinden zijn: https://www.badmintonclub-someren.nl/agenda/agenda-2020-2021/
Denise is t/m begin november met zwangerschapsverlof. Tot die tijd zal de jeugdbegeleiding de training verzorgen aan de jeugd. In oktober zal Lisanne een trainingscursus gaan volgen en zal gedurende het seizoen af en toe de training geven aan de jeugd wanneer Denise er niet is.
Voor de senioren zal er t/m oktober geen training zijn. Als er leden zijn die een keer een training willen verzorgen aan de senioren dan horen we graag van jullie!!
Camping Badminton Toernooi

We hebben doen besluiten het Camping Badminton Toernooi dit jaar niet te laten plaatsvinden. Het is een onzekere tijd en we durven het risico dan ook niet aan. We schuiven het gewoon een jaartje op. Voor de mensen die nog herinneringen willen ophalen >> Bekijk hier het filmpje van vorig jaar!!

Tot woensdag 26 augustus!!