Beste leden,

Van de gemeente hebben we (persoonlijk) een update gekregen met betrekking tot het binnen badmintonnen. Ze nemen het landelijk beleid over, wat voor ons betekent dat we mogen badmintonnen met maximaal 30 in de zaal (mits we 1,5 m afstand houden en alleen singles spelen). Vorige week waren er 16 leden aanwezig en verdeeld over de hele zaal ging dat goed met afstand houden.

Uit de enquête bleek ook dat de meeste graag wil blijven spelen. Een deel speelt niet graag singles, dat is te begrijpen, we hopen snel weer te mogen dubbelen.

Iedereen die singles wil spelen is dus van harte welkom (we hebben 12 banen waar 24 mensen tegelijk kunnen spelen). Per avond hebben 20 tot 24 personen aangegeven te willen komen, dus we gaan ervan uit dat we ruim onder de 30 blijven.

De regels:
– Blijf thuis bij corona klachten.
– Zet een kruisje bij je naam op de lijst (in de hal bij binnenkomst).

– Desinfecteer je handen.
– Minimaal 1,5 m afstand houden van elkaar (op en naast de baan).
– Speel alleen singles.
– Kleedruimtes zijn gesloten, trek sportkleding thuis aan/uit. Schoenen kun je in de gang/zaal wisselen.
– Douches zijn gesloten.
Kijk na een partijtje of je door kunt wisselen met anderen en kijk ook om te wisselen met degene naast de baan staat te wachten (in geval van oneven aantal).
(We werken niet met een vaste speeltijd om te wisselen zodat we niet elke 20 minuten allemaal tegelijk door elkaar gaan lopen om nieuwe tegenstander te vinden).

Wordt er in een zaaldeel niet meer gespeeld, graag even meehelpen net/palen op te ruimen.

Meer info:

We gaan ervan uit dat iedereen goed oplet en genoeg afstand zal houden zodat we veilig kunnen blijven sporten.

Badminton is een van de weinige sporten voor volwassenen die door kan blijven gaan in deze tijd, laten we dat met z’n alle zo houden 🙂

Hopelijk is alles duidelijk. Mochten er vragen of opmerkingen zijn, laat het weten.