Welke sporten mag je beoefenen corona: Badminton 😁
De jeugd is elke woensdagavond lekker bezig. Onze trainster Denise is afgelopen week ook weer begonnen met training geven bij zowel de jeugd (18:30 tot 20:00) als de volwassenen (van 20:00 tot max 22:30).
Bij de volwassenen houden we ons aan de corona regels, we mogen momenteel geen dubbels spelen. Dus nu moet je individueel op het speelveld van 6,7m x 5,18m alle shuttles zien te raken. 😁
Badminton is een binnensport die toch door kan gaan in deze corona periode. Met enkel spel kunnen we voldoende afstand houden. Ben je op zoek naar een individuele sport die mag tijdens de corona lockdown, kom dan eens een keer badmintonnen op woensdagavond binnen in sporthal de Postel in Someren (volwassenen en jeugd uit Asten, Someren-Heide, Someren-Eind, Sterksel, Heusden, Lierop, Ospel, Heeze etc zijn natuurlijk ook van harte welkom!).
Wil je een keer langskomen? Vul het formulier in voor een proefles (training of om gewoon over te slaan): https://www.badmintonclub-someren.nl/lidmaatschap/
sporten die wel mogen binnen corona volwassenen jeugd someren
Sporten tijdens corona voor volwassenen, dat kan bij Badmintonclub Someren. Kom gerust een keer meedoen om te kijken of het iets is voor je! Van recreatief tot heel intensief, verbeter je conditie of speel lekker rustig op je eigen tempo.