Vanwege het corona virus hebben we als bestuur besloten om de Algemene Ledenvergadering van aanstaande woensdag niet door te laten gaan.
De vergadering zal op een nog nader te bepalen datum plaatsvinden. Het blijft een moeilijk besluit, maar we willen geen onnodig risico lopen.

Daarnaast willen we jullie ook verzoeken dat wanneer je last hebt van verkoudheid, hoesten of koorts thuis te blijven van de speelavond.
Het RIVM heeft vrijdagavond 6 maart het verzoek gedaan aan inwoners van Noord-Brabant om bij bovenstaande klachten sociale contacten te beperken.

Algemene informatie
Het virus verspreidt zich vooral door hoesten en niezen, maar kan ook via de handen worden overgedragen. Het is daarom goed om de volgende regels in acht te nemen:
– Was de handen regelmatig
– Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
– Gebruik papieren zakdoekjes
– Je kunt ervoor kiezen om handen schudden te vermijden