Op woensdag 11 oktober werd op de acht badmintonvelden van sporthal de Postel het jaarlijkse Takkentoernooi gespeeld. Er waren in totaal 64 deelnemers, waarvan 28 sportievelingen meededen bij de jeugd en 36 bij de senioren. De teams bestonden uit één clublid en één volwassen introducee. Elk team speelde 4 wedstrijden van 20 minuten. Na afloop werden de winnaars bekend gemaakt, bij de senioren onder het genot van een hapje en een drankje in de kantine.

Jeugd:

1e prijs: Stijn van Mierlo en Esther van Lieshout
2e Prijs: Jelt Dierking en Jos Dierking

Senioren:

Poule A

1e prijs: Bart van der Aa en Paul Tindemans
2e prijs: René Linders en Mark Struijcken

Poule B

1e prijs: Alexandra Visser en Bert W.
2e prijs: Jill van Dijk en Dion Vlemmix

Foto’s van het Takkentoernooi zijn te vinden op onze Facebookpagina en op de website van Siris.

We hopen dat iedereen fijne wedstrijden heeft gespeeld en wellicht enthousiast is geworden van de snelle badmintonsport (als ze dat al niet waren :). Heb je er niet genoeg van gekregen? Dan nodigen we je bij deze heel graag uit voor ons Oudejaarstoernooi op woensdag 27 december!