Morgen voor de jeugd:

18:30 – 19:45 uur: Spellenprogramma

19.45 – 20.00 uur: Uitleg competitie voor jeugd EN ouders

Voor corona had onze vereniging een aantal jeugdteams dat competitie speelde bij de Helmondse Badminton Bond (HBB).

Het leuke aan competitie is dat je er met een team naartoe gaat, en samen wedstrijden tegen een team van een andere vereniging speelt.

Instappen bij de HBB is laagdrempelig en de focus ligt op leuke wedstrijden.

We hopen dat we voor seizoen 2022-2023 ook voor Someren weer een jeugd competitieteam kunnen inschrijven.

Op woensdag 20 april om 19.45 uur willen we daarom aan alle jeugd en ouders uitleggen wat het betekent om competitie te spelen.

Aansluitend willen we graag samen met jullie bekijken of het mogelijk is om een team samen te stellen.We hopen dat jullie hier allemaal bij aanwezig zijn!

Daarnaast hebben we die woensdag vanwege Pasen geen training maar een alternatief spellenprogramma.