We kijken er weer erg naar uit: de Rabobank Clubkascampagne dat jaarlijks door Rabobank Peelland wordt georganiseerd om lokale verenigingen financieel te ondersteunen.

Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Peelland Zuid hun stem uitbrengen op de verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze club ontvangt. Dit jaar hebben we € 275.000,- te verdelen, dus doe mee.

Badmintonclub Someren doet dit jaar ook weer mee. Met het bedrag dat we ophalen willen we de leden middels een cursus opleiden tot jeugdbegeleider. Stemmen kan, mits je lid bent van de Rabobank, van donderdag 4 april tot en met dinsdag 30 april 2019.

Wij hopen op jouw stem!