Onze website heeft een nieuw jasje gekregen. Er is de afgelopen weken samen met Steenstra Media hard gewerkt aan een nieuwe site, die voor iedereen toegankelijk is en een frisse uitstraling heeft. Een site die beter past bij de vernieuwingen en het jonge bestuur van de club, en aansluit bij de hedendaagse ontwikkelingen op media-gebied. Met enkele muisklikken ben je aangemeld voor een proefles, ben je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en scroll je door de foto’s in het foto-album.

En bij een nieuwe site hoort een nieuw logo! Het logo straalt speelsheid, gezelligheid en diversiteit uit en past daardoor goed bij onze club.

Een website is nooit af en we blijven de pagina verder ontwikkelen. Neem dan ook regelmatig een kijkje op de website om op de hoogte te blijven van alle activiteiten, foto’s en nieuwtjes. Wil jij als eerste op de hoogte zijn? Like dan onze Facebookpagina. Wij hopen dat we jou enthousiast maken over de badmintonsport en onze club!