Onze jeugdleden hebben op zaterdag 8 april het jaarlijkse jeugduitje gehad. Ze begonnen de dag met het Selfie-spel. De kinderen kregen opdrachten waarbij ze met een bepaald voorwerp of tijdens een bepaalde handeling, op de foto moesten. De kinderen voerden deze opdracht, verspreid over drie groepen, in Someren-dorp uit. Ze gingen enthousiast aan de slag om zoveel mogelijk punten te verdienen. Het groepje met de meeste punten bestond uit Justin, Eva, Inge, Isa, Tijn, Tjisse en Kyra.  Gefeliciteerd met jullie eerste plaats!

In de middag is de jeugd gaan bowlen bij het Wapen van Asten. Vervolgens hebben ze zich bij Jumpsquare in Deurne uitgeleefd op de trampoline. Ter afsluiting zijn ze samen pizza gaan eten bij café De Postel.

Het was een hele leuke dag met heerlijk weer. Zowel de kinderen als de leiding hebben ervan genoten! Via deze weg willen we de vrijwilligers bedanken die deze dag voor de kinderen mogelijk hebben gemaakt. Benieuwd naar de foto’s? Check dan snel onze facebookpagina!