Zondag 15 maart 2020 is het weer tijd voor het jeugdtoernooi voor spelers tot 18 jaar.

Van 9:00 tot 17:00 worden er wedstrijden gespeeld in sporthal “de Postel”. Daarna volgt de prijsuitreiking in de kantine waar de teams met de beste resultaten een prijs krijgen.
Er worden alléén heren-dubbels en dames-dubbels gespeeld, met een vaste partner. We proberen leuke en spannende wedstrijden te maken waarbij we rekening houden met speelsterkte en leeftijd.
Deelnemen kost €6,00 per persoon. Na het sluiten van de inschrijfperiode worden de clubs geïnformeerd over de betaling.
Wil je meedoen? Klik op de onderstaande INSCHRIJVEN link en vul je gegevens in op het inschrijfformulier, dit kan uiterlijk tot 28 februari 2020. Je ontvangt een bevestigingsmail als de inschrijving goed ontvangen is.

INSCHRIJVEN