Het HBB competitieseizoen is weer begonnen. Op donderdag 12 september waren de eerste wedstrijden voor Someren (in sporthal de Suytkade in Helmond). Er mochten gelijk 3 van de 5 teams aan de slag. Het bleek lastig te zijn, alle 3 de teams helaas verloren.

Someren 1 verloren met 2-6
Someren 2 verloren met 1-7
Someren 5 verloren met 1-7

Hier een kort verslag van het team Someren 1:

Na promotie naar de hoofdklasse van de HBB speelde we op donderdag 12 september onze eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen tegen BCAB 2. Deze tegenstanders waren ons bekend en dus wisten we dat het onderste uit de kan moest worden gehaald. De sfeer onderling was gezellig en sportief. Helaas kon één van onze heren niet meespelen door een blessure, maar onze invaller deed zijn uiterste best om zoveel mogelijk punten te scoren. We hebben 3 wedstrijden van 3 sets gespeeld, dus we lieten onszelf niet zomaar uit het veld slaan! Jammer genoeg hebben we slechts 2 van de 8 wedstrijden gewonnen. Vanzelfsprekend gaan we vol goede moed door naar onze volgende wedstrijd over 2 weken. We gaan er een mooi en sportief seizoen van maken!