Na het Campingbadminton op 27 augustus was er ‘s avonds in café de Postel een feestavond voor alle leden, oudleden, ereleden en vrijwilligers van de club. Dit om het veertigjarig bestaan van de club te vieren.

Het café was gezellig versierd met ballonnen. Er stonden enkele hangtafels opgesteld en de barbecue stond klaar. Om 18.30u kwamen de eerste feestvierders. De barbecue ging aan en de partners van twee clubleden hebben de hele avond het vlees gebakken. Onder het genot van gezellige muziek werd er gegeten, gedronken en bijgepraat met elkaar. Het bestuur van de badmintonclub bracht naar buiten dat er een nieuw logo en website ontworpen waren. En bij een nieuw logo hoort natuurlijk een nieuw clubshirt! De reacties waren erg positief. De club kijkt terug op een geslaagde feestavond en wil iedereen bedanken die hieraan zijn steentje heeft bijgedragen!