Een geslaagd toernooi met 26 junioren en 48 senioren. Bij de senioren waren daarmee alle badmintonvelden gevuld.

Na een rustig begin met opwarmrondes kwam na een uurtje het echte werk. Tijdens de wedstrijden kregen de deelnemers flesjes water en pakjes Wicky, gesponsord door de Albert Heijn. De partijen werden ingedeeld op sterkte/niveau en kwaliteit. De einduitslag was daarom verrassend te noemen.

Bij de junioren ging de troffee bij de leden naar Tijn Koolen en de tweede prijs naar Tjisse Winkelmolen. Bij de gasten was de winnaar Koen Jongejan gevolgd door Eelkje Winkelmolen. Alle junioren gingen naar huis met een mooie spinner geschonken door Michiel van KingMungo.
Bij de senioren werd Peter Hendrikx verrassend winnaar gevolgd door Carolien van der Wallen.  Bij de gasten werd Sandra Meeuws winnares met minimaal verschil. Ruud van der Wallen werd na loting tweede. Alle senior prijswinnaars kregen het gebruikelijke oudejaarspakket met een mooie hoofdlampen van KingMungo en een kwartaal gratis lidmaatschap.
Het was weer een zeer geslaagd toernooi dat na afloop gezellig werd voortgezet in de kantine.

Tot volgend jaar voor de vierde editie,

De organisatie van het Oudejaarstoernooi: Jan, Eric en Michiel

(Kijk voor foto’s op onze Facebookpagina)