Zaterdag 28 januari hebben we weer kunnen genieten van een geslaagd clubfeest van Badmintonclub Someren. Met een opkomst van maar liefst 38 seniorenleden en hun partners stond de zaal van café de Postel gezellig vol. Het clubfeest werd georganiseerd door twee clubleden. Zij hebben de avond voorzien van een leuk spelprogramma.

De groep werd verdeeld in teams van ongeveer 6 personen. De teams gingen onderling de strijd met elkaar aan. De spellen die werden gespeeld waren: ’t Zummers dictee, wie ben ik?, raad het lied en een quiz naar een idee van het tv-programma ‘Jongens tegen de meisjes’. Bij het laatste spel waren drie extra bonusvragen nodig om tot een winnaar te komen. Het winnende team bestond uit Ties, Helmy, Gijs, Ans, Hans en Sjaak. Zij gingen naar huis met een mooie gouden medaille. We kijken terug op een zeer geslaagde avond!

Foto’s zijn te bekijken op onze facebookpagina.