Een geslaagd Takkentoernooi voor zowel de jeugd als de senioren. We hopen dat iedereen lekker heeft kunnen spelen en het leuk vond.

Bij de jeugd waren de winnaars:
1e plaats – Tjisse en Erwin
2e plaats – Stijn en Daan

De senioren streden in 2 poules om de niveaus een beetje beter te kunnen verdelen. Met totaal 40 deelnemers, 10 teams per poule, was het een mooie opkomst. Er zijn totaal 5 wedstrijden per team gespeeld waarbij men 1, 2 of 3 punten kon scoren. In beide poules had het winnende team de maximale 15 punten. Daar achter was het close en moesten ook de setpunten de doorslag geven. Er waren ook een flink aantal wedstrijden met een gelijkspel, over het algemeen waren de uitslagen vrij close.

Tijdens het Takkentoernooi was ook de badmintonshop www.kwflex.nl aanwezig met een stand, leden konden daar een kijkje nemen en eventueel iets aanschaffen. KW Flex heeft ook een racket gesponsord, de introducé met de meeste setpunten kon dit racket twv 32,50 euro winnen. Uiteindelijk wist Collin met het racket naar huis te gaan, gefeliciteerd!

De winnaars bij de senioren:

Poule A:
1e plaats – Lisanne en Collin
2e plaats – Fons en Hanneke

Poule B:
1e plaats – Laura en John
2e plaats – Bart en Sandra

Badmintonclub someren

De 2e plaatsen kregen een klein prijsje met snoep en een mooie takkenmedaille. De 2 eerste plaatsen kregen naast een takkenmedaille ook een doosje snoep en ook een mooie handige drinkfles van King Mungo, een fijne niet lekkende water drinkfles die vaatwasserbestendig is beschikbaar gesteld door www.kingmungo.nl ook in diverse kleuren te bestellen via bol.com.

Daarnaast waren er nog een 2 tal prijsvragen. Voor de introducés was de vraag: “Hoeveel setpunten worden er totaal gescoord vanavond”. Uiteindelijk zat Sandra er 115 punten naast en was de gelukkig winnares, gefeliciteerd!

Voor de leden was er een aparte prijsvraag: Hoeveel jaren een 5 tal leden, bij elkaar opgeteld, lid zijn van de club (Peter W, Fons, Carolien, Dion en Helmy). Het goede antwoord was 90 jaar, Jan zat er met 88 maar 2 jaar naast. Gefeliciteerd Jan!

We hopen dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft gehad? En wellicht zien we de introducés nog eens vaker!

Een aantal foto’s staan in het Facebook album “Takkentoernooi 2019