Op de laatste woensdag van het jaar, op 30 december, werd 2015 (extra) gezellig afgesloten.

Voor de eerste keer organiseerde we het Oudejaarstoernooi. Er was een goede opkomst van clubleden en introducées. Er deden 18 junioren en 35 senioren mee. Zelfs enkele enthousiaste toeschouwers deden op den duur mee op een eigen veld. Zowel de jeugd als de senioren speelden 5 wedstrijden van 15 minuten. Er werden dubbel-, mix- en een aantal singlewedstrijden gespeeld. De teams waren erg aan elkaar gewaagd wat goed te merken was aan de einduitslag. Bij de jeugdleden wonnen clubleden Leixi Li en Tjisse Winkelmolen en introducées Isa van Lieshout en Mees van Seggelen. Bij de seniorleden werden Pieter Derks en Peter de Wit de nummers 1 en 2. Van de introducées was de winst voor respectievelijk Bob Maas en Geert Engels. De winnende introducées kregen 3 maanden gratis lidmaatschap. Alle overige introducées mogen in januari 4 weken gratis deelnemen aan de badmintontrainingen op woensdagavond in de Postel (jeugd: 18.30u; senioren: 20.00u). De avond werd afgesloten met een drankje. We kijken terug op een zeer geslaagd en gezellig toernooi, waarbij velen hebben kennisgemaakt met het badmintonspel in wedstrijdverband. Er wordt nu al uitgekeken naar een volgende editie!