‘Badminton is meer dan een campingsport’, en dat hebben we op een ludieke manier bewezen! De zon, warmte en wind hebben de deelnemers niet tegen doen houden in het spelen van spannende wedstrijden.

Het was een erg gezellige (en warme) dag op de Pipowagen-camping, waar 4 badmintonvelden opgesteld stonden om wedstrijden te spelen. Puur overspelen, zoals dat op de camping altijd gaat, zat er niet in. Er werd kort geserveerd, gesmashed en tactisch gespeeld. Af en toe kwam er een klein windbriesje voorbij en dat zorgde voor grappige situaties. Zelfs competitiespelers sloegen shuttles soms finaal mis. Maar het enthousiasme en fanatisme heeft hier niet onder geleden.

Er waren twee poules. De winnaars van Poule A waren René Linders en Ties Steenstra. Jill van Dijk en Riny van Dijk waren de winnaars van Poule B. Gefeliciteerd!

We willen Jacqueline en Twan van de Pipowagen-camping, de 40 deelnemers, de supporters en uiteraard de organisatie bestaande uit Ine, Kristel, José, Susan en Gijs ontzettend bedanken voor deze goed georganiseerde en gezellige dag!

Voor foto’s verwijzen we je graag naar onze Facebookpagina. Ook Siris en het Contact hebben foto’s gemaakt.