Aanstaande woensdag mogen we onze spiertjes weer los gooien!! We zullen ons aan een aantal regels moeten houden om zo op een verantwoorde wijze om te gaan met de maatregelen van de gemeente en het RIVM.

Bij entree van de sporthal:

Zet bij je naam een kruisje dat je aanwezig bent. Dan weten we precies wie er is geweest, mocht er blijken dat iemand corona had dan kunnen we iedereen inlichten.

Jeugd

Jeugdleden zijn welkom in de sporthal tussen 18:15 en 18:30. De jeugd zal om 19:55 de zaal verlaten.

Senioren

De senioren zijn welkom in de sporthal vanaf 20:05. Senioren dienen namelijk te wachten totdat alle jeugdleden en ouders het pand hebben verlaten.

Verder gelden onderstaande maatregelen:

– Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen;
– Kom zoveel mogelijk in sportkleding en douche zoveel mogelijk thuis (douchen in de sporthal mag, maar probeer drukte te vermijden)
– Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen
– Hoest of nies in uw elleboog of de mouw van uw kleding. Hoest/nies NIET in uw hand
– Houd 1,5 m afstand met personen van 18 jaar of ouder (uitzondering tijdens het sporten)
– Vermijd drukte
– Ouders mogen de zaal niet betreden. Wel mogen ze boven naar tribune
– Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie
– Schud geen handen
– Volg de aangegeven routing
We weten dat we het met deze maatregelen misschien minder gezellig maken dan we gewend zijn. Echter door je aan deze regels te houden, maken we de kans op besmetting zo klein mogelijk en kunnen we allemaal blijven badmintonnen. Laten we er samen het beste van maken!
Tot woensdag!
Volledige uitgebreide info is te vinden op de site van de gemeente Someren: