Voor de senioren: er is een email verstuurd over de HBB competitie. Check het en laat het me weten. 😎🏸

De HBB gaat het komende seizoen opnieuw de competitie plannen (seizoen 2021/2022 vanaf september). Uitgangspunt is dat het binnensporten dan weer mag zonder allerlei corona-maatregelen. De HBB wil opnieuw beginnen met de indeling (teams en klasse-indeling) zoals die afgelopen seizoen was (waarvan dus maar een enkele wedstrijd van gespeeld kon worden).

Graag hoor ik wie er met de HBB competitie mee willen doen het komende seizoen.

Dus van degene die al competitie speelde hoor ik graag of ze nog door willen gaan en de leden die nog geen competitie speelde of er interesse is om dat wel te gaan doen.
Geef het voor 24 mei door met een reply email (het mag ook per team doorgegeven worden).

Tegen die tijd is iedereen wel gevaccineerd lijkt me en kunnen we hopelijk wel een heel seizoen spelen.