De jeugdleden uit het competitieteam Mierlo 5 (combinatie Mierlo, Someren en Gemert) zijn op zondag 22 mei gehuldigd door de Helmondse Badmintonbond (HBB). Someren 1, het andere

jeugdteam dat speelt in de D-klasse, is derde geworden in de competitie.

In het nieuwe seizoen zal het jeugdteam Someren 1 versterkt gaan worden. Inge Coppelmans zal samen met Femke Hurkmans Vivian Lemmen, Justin van de Voort en Douwe van Seggelen deel gaan nemen aan de competitie. Zij blijven in de D-klasse spelen. Ook is er een heel nieuw jeugdteam gevormd, Someren 2. Dit competitieteam bestaat uit Floor Reinders, Iris Coppelmans, Tjisse Winkemolen, Daan van Mierlo en Wouter van Eijk. Zij zullen hun eerste wedstrijden gaan spelen in de H-klasse. Het kampioensteam Mierlo 5 (combinatie Mierlo, Someren, Gemert) gaat van de D- naar de C-klasse. Allemaal alvast heel veel succes, maar vooral ook veel plezier in het nieuwe seizoen!