Zaterdag 27 februari heeft het jaarlijkse clubfeest van Badmintonclub Someren plaatsgevonden.

Ongeveer 30 seniorleden en hun partners waren naar clubhuis de Donckelaar gekomen om het feest te komen vieren. Het clubfeest werd georganiseerd door twee clubleden. Het thema van de avond was ‘Alles mag op’, gebaseerd op de spelshow ‘Alles mag op vrijdag’.

De groep werd opgedeeld in 5 teams van ongeveer 6 personen. Onder het genot van een hapje en een drankje zijn de teams met elkaar de strijd aangegaan. De spellen die gespeeld werden waren interactief, wat zorgde voor een gezellige, luchtige en humoristische sfeer. Iedereen deed enthousiast mee met het raden van liedjes, het vormen van letters, het tekenen en het uitbeelden van plaatjes en films. De special guest van de avond was Toni Balloni. Deze ‘Italiaanse’ entertainer prikte in razendsnel tempo 5 gekleurde ballonnen kapot. Het team moest raden in wel ke volgorde dat gebeurde. Het winnende team heeft een lekkere prijs in ontvangst genomen. Na afloop van de spellen werd er nog aan karaoke gedaan.
Badmintonclub Someren kijkt terug op een zeer geslaagde avond. Hopelijk heb jij er ook zo van genoten!