De zomervakantie zit er bijna op en dan opent Gemeente Someren de sporthal weer, zodat ook wij weer kunnen opstarten met badminton.

Op woensdag 8 september kunnen we weer terecht en zullen we weer beginnen.

Om half 7 start de jeugd en vanaf 8 uur zijn de senioren weer welkom. Wél willen we je vragen om de dan geldende corona-regels in acht te nemen.

Camping Badminton Toernooi.

Het is nog steeds mogelijk om je aan te melden. Onderstaand een korte uitleg. Meer informatie tref je aan op de website.

Op zaterdag 11 september 2021  (vanaf 11 uur) organiseert Badmintonclub Someren voor de 5e keer het Camping Badminton Toernooi op het grasveld naast sporthal De Postel (Postel 18, Someren).
Voor diegene die wil volgt er na het toernooi nog een gezellige BBQ op het grasveld, uiteraard alles in camping sferen!
Lijkt het je leuk om mee te doen? Geef je dan snel op!

Aanmelden kan als koppel of als individu (partner wanted)
Deelname voor zowel jeugd als senioren, alle combinaties zijn toegestaan. Minimale leeftijd is 7 jaar. Je hoeft geen lid te zijn van de club.

Competitiespelers

De HBB heeft de competitie-indeling bekend gemaakt en deze is terug te vinden op hun site. Heb je vragen en/of opmerkingen, dan geef het even door aan Susan per mail. Susan is VCL-er voor de senioren en aanspreekpunt voor de HBB.

Verder nog:

Wij zijn zéér dringend op zoek naar mensen die plaats willen nemen in de jeugdcommissie.

Douwe heeft gelukkig al aangegeven dat hij in ieder geval wel wil meehelpen, maar dat iemand anders mee moet helpen aansturen. Hij kan het dus niet alleen. Douwe alvast bedankt voor je aanmelding. De vraag is du nu wie wil er samen met Douwe uitvoering geven aan de taken van de jeugdcommissie.

Als je meer informatie wilt, dan spreek even 1 van de bestuursleden hierover aan.

Wij hopen jullie allemaal te zien op woensdag 8 september.