• Dit event is voorbij.

Update:
Het Oudejaarstoernooi bij de senioren zit helemaal vol!
Bij de junioren van 18.30 tot 20.00 uur zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Zorg dat je er snel bij bent als je mee wil doen!

Het Oudejaarstoernooi van vorig jaar werd druk bezocht en was een groot succes. Reden genoeg om ook dit jaar een Oudejaarstoernooi te organiseren!

Dit jaar wordt het toernooi gehouden op woensdag 28 december in Sporthal de Postel. Het toernooi is voor leden en niet-leden. Voor jeugd (tot en met 15 jaar) is het toernooi van 18.30u tot 20.00u, voor senioren (16 jaar en ouder) van 20.00u tot 22.00u. Er is in totaal plek voor 48 sportieve deelnemers. Op 12 badmintonvelden worden er 5 á 6 wedstrijden per team gespeeld. Eén wedstrijd duurt 15 minuten. Deelname is gratis en rackets zijn aanwezig.

Opgeven kan tot en met 27 december via het e-mailadres toernooi@badmintonclub-someren.nl. Vermeld in de mail je naam, je leeftijd, man/vrouw en je e-mailadres of telefoonnummer. Wij prefereren aanmeldingen van duo’s (geen twee clubleden in één team), maar wanneer je geen partner kunt vinden mag een individuele aanmelding ook. Wij proberen dan een partner voor je te vinden. Op de avond zelf word je op de hoogte gebracht van de poule-indeling.

Voor vragen en aanmeldingen kun je terecht via het e-mailadres: toernooi@badmintonclub-someren.nl

Wij hopen je op 28 december te zien zodat we het oude jaar knallend af kunnen sluiten samen!