• Dit event is voorbij.

Het oudejaarstoernooi wordt gehouden op woensdag 27 december in Sporthal de Postel. Het toernooi is voor leden en niet-leden. Je kunt je aanmelden als individu of als koppel. Voor jeugd (tot en met 15 jaar) is het toernooi van 18.30u tot 20.00u, voor senioren (16 jaar en ouder) van 20.00u tot 22.00u. Deelname is gratis en rackets zijn aanwezig. Er worden 5 tot 6 wedstrijden gespeeld, waarvan twee of drie wedstrijden met een vaste partner (introducée).

Aanmelden kan door een mail te sturen naar toernooi@badmintonclub-someren.nl. Vermeld daarin van jou en je medespeler de woonplaats (Someren of Asten), naam, leeftijd, mailadres en badminton-ervaring (zeer goed – goed – ruim voldoende – voldoende – beginner). Nog geen medespeler? Geef dat even in de mail aan, dan koppelen wij jou aan een geschikte duo-partner!