Laden Evenementen

Op zondag 24 maart wordt het jaarlijkse Jeugdtoernooi gehouden in sporthal De Postel in Someren. Aan het toernooi kunnen jeugdleden van regionale badmintonverenigingen deelnemen. Het toernooi is van 09.00u tot 17.00u, waarna in de kantine de prijsuitreiking plaatsvindt. Er is plaats voor ruim 120 deelnemers. Publiek is van harte welkom. De poules worden ingedeeld naar leeftijd en niveau, zodat iedereen de hele dag leuke partijen kan spelen. Er worden herendubbels en damesdubbels gespeeld. Deelname kost €6,- per persoon. De wijze van betaling wordt kenbaar gemaakt na de inschrijfperiode.
Aanmelden kan per club tot 8 maart 2019 door het Inschrijfformulier ingevuld te mailen naar toernooi@badmintonclub-someren.nl. Jeugdleden van Badmintonclub Someren kunnen zich ook aanmelden via het inschrijfformulier dat in de zaal hangt.