• Dit event is voorbij.

Dit jaar wordt het 18e jeugdtoernooi gehouden op zondag 12 maart, van 09.00u tot 17.00u in sporthal De Postel in Someren.

Het toernooi is voor zowel leden van Badmintonclub Someren als voor leden van andere clubs uit de regio. Badmintonspelers in de leeftijd tot 18 jaar vormen samen met een andere speler van hun club, een dames- of herenteam. Er is plaats voor 120 deelnemers. De poule wordt ingedeeld naar leeftijd én niveau, waardoor iedereen leuke partijen zal gaan spelen. Afvallers zijn er niet: iedereen speelt de hele dag door wedstrijden. Aansluitend vindt in de kantine de prijsuitreiking plaats.

Voor externen wordt een bijdrage van €6,00 per deelnemer gevraagd. Nadat de inschrijvingen binnen zijn, worden de clubs geïnformeerd over de betaling.

Je kunt je opgeven door het ingevulde inschrijfformulier, dat reeds per mail is verstuurd, te mailen naar toernooi@badmintonclub-someren.nl. Je kunt je opgeven tot uiterlijk 13 februari.