Jeugdbegeleider Jan Vossen heeft besloten om na 16 jaar te stoppen met het geven van begeleiding aan de jeugdleden. We willen hem heel hartelijk danken voor zijn tijd, energie, de leerzame momenten en vooral zijn enthousiasme! Jan doet een woordje:

“Beste jeugdleden en ouders,

Vanaf 29 maart 2018 stop ik met de jeugdtraining. Mijn tijd zit erop.

De laatste 16 jaar (schatting) heb ik me ingezet om de jeugd op een hoger niveau te brengen middels de jeugdtraining. Het was fantastisch om met jullie te werken.  Alle jeugdleden deden hun uiterste best om  flink mee te doen met de training en de wedstrijdjes. Als iedereen een flinke blos op de wangen had om 20.00 uur, dan was de inzet en de motivatie en plezier in ieder geval goed geweest. En dat is het belangrijkste.

Samen met Bennie, Helmy en Ron kwamen de resultaten van de trainingslessen goed uit de verf. Het werken aan ieders conditie middels de shuttle-run, de gezamenlijke warming-up, de technische vaardigheden trainen en de diplomatraining hebben we telkens voor de volle 100% aangepakt. En daar kwamen jullie ook voor.

Het is misschien wel jammer dat ik ga stoppen, maar het is ook de tijd om te gaan. Ik blijf natuurlijk wel gewoon lid van dit fantastische clubje.

Ik heb het altijd met heel veel plezier gedaan.

Bij de meesten die ik later weer terugzie, is het plezier in badminton er nog steeds. Die zien we dan ook weer terug als seniorenlid. We hopen dat met jullie ook mee te maken.

Nogmaals: Bedankt voor de fijne tijd.

Jan Vossen”