Het seizoen is ten einde, de husselpartijen zijn gespeeld. Maandelijks is er gestreden voor een plekje in de top 3. Gedurende het seizoen zijn er 10 husselavonden geweest: er werden drie wedstrijden per avond gespeeld. In totaal konden er 90 punten worden behaald: 1, 2 of 3 punten (resp. in twee sets verliezen, gelijkspelen of winnen).  Aanwezigheid werd dus beloond, maar desalniettemin moest er ook gestreden worden!

Terwijl het kwik die dag tot 28 graden klom werden op woensdag 4 juli de laatste husselpartijen gespeeld in een warme en klamme sporthal. De drie clubleden die voorafgaande aan de laatste partijen bovenaan stonden in de ranglijst, speelden die avond niet mee. Dit bood nieuwe kansen voor de clubleden die wel mee speelden. In de eerste ronde speelde bijna iedereen een singlepartij, de ronden daarna waren veelal mixen en dubbels.

Jan wist tijdens de prijsuitreiking de spanning goed op te bouwen. De eindstand had op het laatste moment een andere wending aangenomen: er waren andere clubleden die in de prijzen vielen. En wat lagen de scores dicht bij elkaar! Met slechts één punt verschil werden de derde, tweede en tenslotte eerste prijs bekend gemaakt:

1e prijs: Peter de Wit (65 punten)
2e prijs: Jolanda Jeuken (64 punten)
3e prijs: Michiel Kamerman (63 punten)

De bitterballen werden in het vet gegooid en drankjes werden genuttigd. Een mooie afsluiting van een TOP seizoen!

Fijne vakantie allemaal en we zien elkaar weer op 22 augustus!