38 deelnemers, 19 teams, 2 poules en 4 badmintonvelden: de ingrediënten voor een geslaagd Campingtoernooi!

Op minicamping Heksenheuvel werden op zaterdag 2 september in totaal 15 wedstrijden gespeeld van elk 15 minuten. Met de aanduiding van de speelvelden en de extra aankleding daaromheen is er op een leuke manier gehoor gegeven aan het thema van het toernooi. Er werden spannende wedstrijden gespeeld op de velden Wc-rol, Muggenspul, Crocs en Vliegenmepper. Het team dat wind-tegen had, mocht de wedstrijd beginnen. Elk team speelde twee sets van 7,5 minuut. Het geluid van een mekkerend schaap liet de deelnemers weten dat er van kant gewisseld kon worden.

Aan het einde van de middag werden de finales gespeeld Zowel uit Poule A als uit Poule B speelden de twee beste teams tegen elkaar. In beide finales, waarin tot 21 punten per set werd gespeeld, was een ‘driesetter’ nodig om een winnaar te bepalen. Erg spannend dus!

Uiteindelijk behaalden jeugdclubleden Femke Hurkmans en Inge Coppelmans de eerste prijs van poule A. José van Bussel en Monique Verschuren wonnen de tweede prijs. Dion Vlemmix en Michiel Kamerman, ook leden van de club, werden eerste in Poule B. Jeugdclubleden Douwe van Seggelen en Stijn van Mierlo werden tweede.

We hopen dat iedereen het naar zijn zin heeft gehad op de camping en volgend jaar weer mee wil doen aan het toernooi!