Sponsoren

In 2012 is het ‘Sponsorcollectief De Postel’ opgericht. Dit collectief bestaat uit 4 deelnemers.
Handbal Someren – SVSH Korfbal – Volleybalvereniging ASC en Badmintonclub Someren.

Het doel van dit collectief is het verwerven van fondsen om de sportbeoefening in Someren en Asten te ondersteunen. Met name kunnen we hierdoor de jeugdafdeling financieel toegankelijk houden voor alle jeugdige inwoners van Someren en Asten.
In samenwerking met de gemeente Someren kan het sponsorcollectief de exploitatie van reclameborden in eigen beheer doen. Het sponsorcollectief benadert bedrijven uit Someren en Asten en biedt hen de mogelijkheid een reclamebord in de sporthal De Postel te hangen. De opbrengsten uit de verhuur van deze borden komt ten goede aan de deelnemende verenigingen.

In de sporthal zijn 2 mogelijkheden om reclameborden te hangen, de contractduur is 3 jaar. Aan de lange zijde van de sporthal, bordgrootte 190x70cm, per jaar voor €300. Aan de korte zijde van de sporthal, per jaar voor €250.

Op dit moment is er nog ruimte om úw bord wellicht te laten hangen. Voor meer informatie mail naar:
sponsorcollectief.depostel@gmail.com

Wij kunnen dan een afspraak maken en u voorzien van aanvullende informatie.