jeugd_foto

Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom.
Wil je eens proberen of badminton iets voor jou is?

Lid worden?

Kom gerust een keer langs om vrijblijvend mee te spelen of mee te trainen. Enkele rackets zijn hiervoor in de zaal aanwezig.

Onze speelavond is op woensdagavond.
Voor junioren van 18.30 tot 20.00 uur
Voor senioren van 20.00 tot 22.30 uur

Training voor senioren:
van 20.00 tot 21.00 uur voor beginners
van 21.00 tot 22.00 uur voor gevorderden

Op deze tijden zijn in de zaal altijd bestuursleden of begeleiders aanwezig die informatie kunnen geven.

Ledenadministratie

Aanmeldingen en opzeggingen worden verzorgd door Lianne van Mierlo. Aanmeldingsformulieren zijn hier te downloaden of verkrijgbaar in de zaal. Opzeggingen voor het nieuwe seizoen dienen uiterlijk 30 juni bij ons binnen te zijn.

Voor lidmaatschap gelden de volgende tarieven:
Junioren: € 70,00 per jaar (inclusief deelname jeugdtoernooi)
Senioren: € 105,00 per jaar (vanaf 18 jaar)
Een contributie jaar loopt van 1 augustus tot en met 31 juli.
Bij aanmelding binnen het jaar wordt contributie berekend vanaf de maand van aanmelding.
Contributie wordt betaald via automatische incasso, inning 1 juli voorgaand aan het seizoen

Clubshirt

Voor leden is er een clubshirt te koop, bedrukt met ons eigen logo. Dit shirt is voor € 27,00 verkrijgbaar bij Sportpunt Someren (Postelstraat 20, Someren). Tegen een meerprijs van € 5,00 kan ook je naam op de achterkant gedrukt worden.

Competitie

Voor vastspelers van de competitie geldt per seizoen een eigen bijdrage van € 25,00 p.p. voor senioren of € 20,00 p.p. voor junioren. In mei zal dit bedrag worden afgeschreven voor het volgende competitieseizoen.

Meld jezelf aan voor een proefles of lidmaatschap.

Telefoonummer

Lidmaatschap of proefles