Jeugdlid Douwe van Seggelen vertelt ons over het jaarlijkse clubuitje:

“Op zaterdag 7 april was het clubuitje en wat hebben we die dag allemaal gedaan?
We kwamen om 9:45 bij de Postel bij elkaar. We zijn naar het natuur- en milieucentrum bij de IJzeren Man in Weert gegaan. Daar hebben we een gps tocht gehad door het bos de IJzeren Man. Niemand begreep hoe een gps werkte. Na uitleg en zelf uitzoeken konden we op pad gaan. We moesten een tocht afleggen door middel van vragen te beantwoorden en zo naar het volgende coördinaat te gaan. Wij kwamen erachter dat de antwoorden op de volgende bladzijde van de vragen stonden. Hierdoor hoefden we de vragen niet te beantwoorden en konden we gewoon doorlopen. Na de gps tocht hebben we onze lunch gegeten.

Na het eten zijn we naar het klimbos in Weert gegaan. Klimbos Weert is een ECO Klimbos en heeft 4 klimparcoursen met verschillende hindernissen tussen de bomen. Deze lopen op in moeilijkheid en hoogte. In het eerste parcours sta je op zo’n 3 meter hoogte. In het laatste parcours is dat ruim 9,5 meter. Bijna iedereen heeft alle 4 de parcours kunnen voltooien. Nadat we klaar waren met klimmen zijn we naar het Kinderpretland gegaan in Weert. Hier hebben we friet met een snack gegeten en daarna hebben we nog 15 minuten kunnen spelen in de speeltoestellen.

Ik vond het een leuke dag alleen de gps tocht vond ik wat minder.

Groetjes Douwe van Seggelen”