De vorige edities van het Oudejaarstoernooi waren een groot succes. Bij de senioren was het elk jaar volledig vol! Ook dit jaar staat er weer een Oudejaarstoernooi gepland voor de jeugd en senioren op: woensdag 19 december!

Het toernooi is voor leden en niet-leden. Je kunt je samen met iemand opgeven en diegene ook het badmintonnen laten ervaren. Voor de jeugd is het van 18:30u tot 20:00u en de senioren van 20:00u tot ongeveer 22:00u (met aansluitend de prijsuitreiking). Dus vraag je klasgenoot, vriend/vriendin, buurman/buurvrouw, kennis, collega etc etc om ook mee te doen!

Op alle 12 velden van sporthal “De Postel” zullen de wedstrijden gespeeld worden, totaal zo’n 5 a 6 wedstrijden per team (dubbels). Een team bestaat uit 2 personen en je speelt met je introducé een aantal wedstrijden samen. Daarna zullen er nog een aantal wedstrijden gehusseld worden (gelijkwaardige niveaus), waardoor je ook met iemand anders speelt (en misschien wel tegen je introducé?).

Per ronde van zo’n 14 minuten speel je 1 of 2 sets tot 21 punten. Wie de meeste punten totaal haalt (van 2 sets opgeteld), die wint de wedstrijd. Alle punten worden individueel opgeteld en na de laatste ronde zal er uiteindelijk een winnaar uitkomen.

Meld je snel aan via toernooi@badmintonclub-someren.nl zodat je verzekerd bent van je plek! vol=vol!

We hopen dat je ook meedoet op woensdag 19 december!