Met in totaal ruim 60 deelnemers werd het jaar sportief en gezellig afgesloten op het Oudejaarstoernooi. Elk team speelde zo’n 5 wedstrijden: de eerste wedstrijden met de partner waarmee zij zich hebben opgegeven, de laatste wedstrijden werd er gehusseld. Elke set werd gespeeld tot 21 punten. Na 14 minuten ging de zoemer en stopte de wedstrijd. Elk punt telde, dus dat maakte het tot de laatste seconde spannend! Op sommige banen werd in die laatste minuut dan ook in een hoog tempo de shuttle gepakt om nog snel een rally te kunnen spelen. Tussendoor hadden de deelnemers wat te ‘snoepen’ en te drinken.
De uitslagen van het toernooi waren als volgt:

Introducees:
1e plaats: Teun van Seggelen met 13 punten
2e plaats: Thom Dierking met 9 punten
3e plaats: Eelkje Winkelmolen met 8.2 punten

Clubleden:
1e plaats: Daan van Mierlo met 13.3 punten
2e plaats: Floor Reinders met 13 punten
3e plaats: Inge Coppelmans met 11.4 punten

Introducees:
1e plaats: Wim Seijkens met 18 punten
2e plaats: Sander Seerden met 16.3 punten
3e plaats: Sjors Meeuws met 16.2 punten

Clubleden:
1e plaats: Bart van der Aa met 18 punten
2e plaats: Carolien van der Wallen met 15 punten
3e plaats: Frans van Stiphout met 14.4 punten

Uiteraard waren er weer voor alle winnaars speciale badmintontroffees, met liefde gemaakt door ons clublid Jan Vossen. Daarnaast heeft elke winnaar een prijzenpakketje gekregen, dat deels gesponsord is door King Mungo en Jan Linders. Bedankt daarvoor! Overige deelnemers mogen de hele maand januari gratis meespelen.
Mooi om te zien dat zowel de clubleden als de introducees weer zo positief zijn over het Oudejaarstoernooi. Dit hebben we natuurlijk te danken aan de organisatie: Jan, Eric en Michiel. Bedankt weer voor jullie enthousiaste inzet!