Laden Evenementen

Het Oudejaarstoernooi wordt gehouden op woensdag 19 december in Sporthal de Postel. Het toernooi is voor leden en niet-leden uit Someren en Asten. Voor jeugd (tot en met 15 jaar) is het toernooi van 18.30u tot 20.00u, voor senioren (16 jaar en ouder) van 20.00u tot 22.00u. Bij de senioren vindt aansluitend in de kantine de prijsuitreiking plaats.

Je speelt wedstrijden met je eigen introducé, waarna er wordt gehusseld en je op je eigen badmintonniveau ook enkele wedstrijden speelt. Deelname is gratis en rackets zijn aanwezig.

Aanmelden kan via toernooi@badmintonclub-someren.nl. Je kunt je aanmelden als individu of als koppel. Vermeld in de mail de volgende gegevens: naam, leeftijd, geslacht, e-mailadres, badmintonniveau (zeer goed / gewoon goed / ruim voldoende / voldoende / beginner). We streven er naar om geen koppels te laten spelen met twee clubleden.